“Де-Джорджо” ЕООД е създадена в България през 1992 г. и е правоприемник на “Иварадо”ООД. Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на парфюмерийни и козметични продукти. Централният офис е локализиран в София, което създава реални предпоставки за добра организация на работния процес и отлични комуникации с деловите партньори.

От началото на 1996 г. “Де-Джорджо” ЕООД е ексклузивен представител на италианските компании „MIRATO“ S.p.A. и Mil Mil 76 за България, както и на немският производител на перилни и почистващи препарати „DALLI-WERKE“. Това ни определя като единствени дистрибутори на световноизвестните марки „MALIZIA“, “ INTESA“, „CLINIANS“, „GLIX“, „DALLI“, „MIL MIL“, „ELIDOR“ и „DELICE“ в страната.

„Де-Джорджо“ ЕООД е създадена в България през 1992 г. и основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на парфюмерийни и козметични продукти. Компанията става и ексклузивен представител на няколко европейски компании: италианските компании „MIRATO“ S.p.A. и Mil Mil 76, които предоставят продукти за лична хигиена и козметика, немският производител на перилни и почистващи препарати „DALLI-WERKE“, испанския концерн за спортни стоки Joma и на световната марка вина на избата „MONTRESOR“ . Освен това през 2007 г. фирмата открива бутиков хотел-ресторант „Каза Бояна“, който е известен с високото качество на обслужване на своите клиенти. През 2011г. „Де-Джорджо“ ЕООД официално стартира своето ново направление – внос, съхранение и доставка на висококачествени хранителни продукти с Европейски стандарт.

Предоставяне на висококачествени продукти, които са разпространявани с добре развита функционираща дистрибуторска мрежа в столицата и на територията на цялата страна, както и изключителното ниво на обслужване нашите клиенти.

Винаги да предоставяме продукти с висок клас на качество и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти и партньори.

Обслужване: Ние се стремим към върхови постижения в обслужването на нашите клиенти и бизнес партньори.

Непрекъснато усъвършенстване: Ние търсим нови идеи в стремежа си към върхови постижения.

Качество: За първокласните продукти на фирмата стои висококвалифицирана работа, професионална етика и морал.

Отговорност: Акуратност в деловите отношения с бизнес партньорите си и стриктно спазване на поетите ангажименти.

Ангажираност на клиентите: Развиваме взаимоотношения, които правят положителна промяна в живота на нашите клиенти.